Gestionarea bazelor de date

Serviciile, ca de exemplu intretinerea si optimizarea bazei de date, sunt de fapt o sarcina delegata a  IT Managerului  structurii, care nu poseda intotdeauna competente adecvate de DBA (Database Administrator).

DBA este o figura centrala pentru fiecare societate computerizata, deoarece garanteaza siguranta si performanta bazei de date. Bazele de date ale corporatiilor sunt in continua crestere si prin urmare este vital ca intretinereasa fie efectuata de catre personal calificat, pentru a se evita problemele legate de incetinirea ritmului de aplicare.

Tuning si baze de date

De cate ori vi s-a intamplat sa aveti probleme legate de performanta unei aplicatii si sa fie returnata de catre IT Manager care va confirma buna functionare a componentelor hardware si software si afirma absenta unei probleme legate de aplicatii si viceversa.

Elementul comun al acestor doua parti este DBA care identifica blocajele bazei de date, cum ar fi, de exemplu, o interogare scrisa intr-un mod non-eficient.

Noi va oferim sprijinul si sfaturile noastre in procesele de intretinere si de optimizare a bazei de date Microsoft SQL Server.