Consultanta Software

Suntem alaturi de dumneavoastra, in sprijinul activitatilor legate de sistemele software si adoptarea si / sau instalarea de noi aplicatii. De asemenea, va ghidam in realizarea proiectelor care implica instalarea software-ului sau inlocuirea acestuia.

Lucram cu cei mai buni provideri de software si va putem ghida spre solutia de aplicare cea mai potrivita pentru nevoile dumneavoastra, cu ajutorul specialistilor nostri, care vin in sprijinul obiectivelor afacerii, asigurand astfel investitia dumneavoastra.

Credem cu tarie ca informatizarea afacerii trebuie sa se realizeze pas cu pas, fara a incetini procesul, dar in acelasi timp fara a trece peste etape.

Informatizarea este adesea considerata optionala, dar in opinia noastra reprezinta o valoare adaugata semnificativa care imbunatateste procesele de afaceri si productivitatea unei companii, permitandu-va sa obtineti informatii de baza pentru a lua decizii strategice.

Specializarea noastra ne-a permis sa facem proiecte importante si complexe, mai ales in domeniul sanatatii; un exemplu de proiect este reprezentat de importul de fluxuri de pacienti.