VOIP PBX

O echipa de tehnicieni Mitel certificati, cu ani de experienta in instalarea si programarea VOIP ne ajuta sa selectam solutia potrivita pentru nevoile de afaceri ale clientilor nostri.

mitel-partner

Comunicatiile sunt o componenta esentiala in succesul unei companii, dar depind in ultima instanta de utilizatori, atat la nivel individual, cat si in intreaga intreprindere.

Atunci cand se analizeaza o noua solutie de comunicatii de afaceri, este necesara o privire de ansamblu, dincolo de infrastructura si examinarea atenta a beneficiilor pentru cei care fac cu adevarat diferenta: utilizatorii.

Mitel Networks opereaza de mai mult de 30 de ani in lumea telecomunicatiilor si se numara printre liderii de piata in convergenta voce, video si de date prin retelele de banda larga. Compania dezvolta platforme si aplicatii avansate in domeniul recunoasterii vocale, telefoniei mobile, comunicatiilor unificate si solutiilor de contact center.

Mitel Networks are sediul central in Ottawa, Canada, si are 71 de sucursale in Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, Europa si Orientul  Indepartat. Mitel Networks este prezenta in Italia, cu birouri in Milano.

Solutii MITEL PBX

Integrarea infrastructurii de voce si date, prin arhitectura unica dual-bus a platformei IP propuse, permite Mitel 3300 ICP sa se adapteze cu usurinta dispozitivelor mobile si de IP, digitale si analogice.

Platforma propusa permite companiilor de toate dimensiunile sa migreze fara problem vechea retea telefonica, implementand o noua infrastructura Telephony Over IP (ToIP) fara a sacrifica caracteristicile sau functionalitatea unui PBX traditional.

Este disponibila o gama larga de telefoane IP caracterizate de un acces simplu si intuitiv. De la cele mai simple telefoane low-end la cele mai sofisticate, toate dispozitivele sunt in masura sa indeplineasca orice nevoie de comunicare.

Solutii Mitel IP DECT

Solutia Mitel IP DECT este in masura sa ofere utilizatorilor un acces facil la performanta sistemului de telefonie si mesagerie, cu un cost foarte competitiv si fara a pierde serviciile.

Telefoanele IP DECT faciliteaza comunicarea in cadrul companiei, imbunatatind in mod semnificativ eficienta si serviciile pentru clienti, prin utilizarea de echipamente usor de utilizat si bogate in functionalitati.

Arhitectura solutiei se bazeaza pe reteaua locala LAN a clientului, care face legatura intre statiile radio de baza DECT (RBS – statie radio de baza) la Mitel 3300 ICP. Statiile radio de baza(interne sau externe) sunt mici si robuste, de asemenea, ele sunt compatibile cu standardul Power Over Ethernet IEEE 802.3af prin modul de alimentare prin reteaua LAN a clientului, fara a utiliza instalatia electrica suplimentara.