Supraveghere video

IT Impresa ofera solutii de supraveghere video bazate in principal pe tehnologia IP, potrivite pentru orice aplicatie, pentru supravegherea mediului interior, controlul teritoriului, pana la detectarea numarului de inmatriculare.

Echipamentul isi propune sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate si de aceea este posibila implementarea sistemelor noastre atat in sectorul public, cat si in cel privat.

Dupa o analiza detaliata a nevoilor dumneavoastra, vom efectua un studiu de fezabilitate si va vom propune cel mai inovativ, durabil si practice sistem, cu cel mai bun raport calitate-pret.

Achizitia, instalarea, configurarea si asistenta post vanzare sunt oferite de IT Impresa, cu solutii atat de vanzari, cat si de inchiriere pe termen lung; aceasta ultima solutie, este extrem de benefica pentru acele organizatii care doresc un sistem flexibil, fara legarea de capital si extrem de scalabil in timp. De fapt, datorita planului nostru de evaluare pentru renovarea tehnologica, la fiecare 36 de luni se vor efectua analize de piata care sa identifice oportunitatea de a inlocui sistemele inchiriate cu sistemele cele mai moderne tehnologic mentinand in acelasi timp taxa de inchiriere sau crescand aceasta taxa in functie de scenariul ce se va dovedi necesar pentru implementare.